+30 23510 53111

Το ΔΙΟΣ στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» / Όροι Συμμετοχής Διαγωνισμού

Home / Το ΔΙΟΣ στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» / Όροι Συμμετοχής Διαγωνισμού
15 Ιουνίου 2015
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΙΟΣ στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η εταιρεία Σ. Μεντεκίδης Α.Ε., εμφιαλωτής του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΔΙΟΣ στηρίζει έμπρακτα «Το Χαμόγελο του Παιδιού», καλώντας τους καταναλωτές από 15 Ιουνίου έως και 31 Οκτωβρίου 2015 να στείλουν με γραπτό μήνυμα στο 54020 τη λέξη ΔΙΟΣ (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, συμμετέχοντας σε κλήρωση για ένα ΙΧ αυτοκίνητο SMART Fortwo.

Τα έσοδα από τα SMS θα διατεθούν εξολοκλήρου στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την υποστήριξη των δράσεων που υλοποιεί πανελλαδικά.

Χρέωση ανά SMS 2,46€ (συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.Α.)
Οι όροι και οι προϋποθέσεις του διαγωνισμού εμφανίζονται στο τέλος της σελίδας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Σ. Μεντεκίδης Α.Ε. και το ανθρώπινο δυναμικό της για την ουσιαστική και έμπρακτη συμμετοχή της στην τεράστια προσπάθεια του Οργανισμού να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί και κάθε οικογένεια σε ανάγκη.

Λίγα λόγια για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΙΟΣ

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΙΟΣ ξεκίνησε την πορεία του, θέτοντας ως άμεσο στόχο του να εξασφαλίσει ένα ασφαλές κι υγιεινό προϊόν στο τραπέζι σας. Ωστόσο, εξίσου σημαντική θεωρείται και η κάλυψη κάποιων διαφορετικών αναγκών, αυτές των ανθρώπων γύρω μας.

Από την πρώτη στιγμή η Σ. Μεντεκίδης Α.Ε. έβαλε τα θεμέλια σε μια ανθρωποκεντρική σχέση ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, κατασκευάζοντας το μοναδικό εργοστάσιο, στο οποίο το 90% των χώρων είναι προσβάσιμοι και κατάλληλοι για εργασία από άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Μέχρι και σήμερα, στέκεται στο πλευρό και υποστηρίζει ενεργά άτομα με ειδικές ανάγκες κι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες με υπευθυνότητα κι ευαισθησία, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της τόσο για το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο όσο και για τον μικρό «θεό» που κρύβει μέσα του κάθε άνθρωπος!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Η εταιρία «Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε.» που εδρεύει στο δήμο ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ, Καρίτσα Πιερίας, με Α.Φ.Μ. 094123048 Δ.Ο.Υ. Κατερίνης και εκπροσωπείται νόμιμα (η «Διοργανώτρια»), στα πλαίσια της κοινωνικής της δράσης και προς ενίσχυση του εταιρικού κοινωνικού προφίλ αποφάσισε να συνδράμει αφιλοκερδώς στην προβολή και οικονομική ενίσχυση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα με την επωνυμία «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», προς ευόδωση των σκοπών του, διοργανώνοντας φιλανθρωπική προωθητική ενέργεια με τη μορφή τυχερού διαγωνισμού.
1. Ο Διαγωνισμός θα διεξάγεται καθημερινά για το χρονικό διάστημα από 15/06/2015 (ώρα 00:01) έως και 15/11/2015 (ώρα 23:59). Καμία συμμετοχή που θα ληφθεί εκτός των παραπάνω (υπό 1) αναφερόμενων χρονικών ορίων δεν θα γίνει δεκτή.
2. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος. Εξαιρούνται τα μέλη της διοίκησης, οι εργαζόμενοι, οι σύζυγοι και οι συγγενείς πρώτου και δεύτερου βαθμού όλων των μελών της διοίκησης και των εργαζομένων στη Διοργανώτρια Εταιρεία και στο Σύλλογο.
3. Η αγορά κάποιου προϊόντος δεν αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην κλήρωση. Ανακοινώσεις σχετικές με τον Διαγωνισμό θα γίνονται στους ιστοτόπους της Διοργανώτριας Εταιρείας www.dios.gr και του φιλανθρωπικού Συλλόγου www.hamogelo.gr .
4. Το δώρο του Διαγωνισμού (εφεξής «Δώρο»), το οποίο έχει εξασφαλίσει και θα προσφέρει στον νικητή η Διοργανώτρια Εταιρεία είναι ένα αυτοκίνητο Smart FORTWO.
5. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό θα γίνεται ως εξής: O συμμετέχων θα αποστέλλει μέσω κινητού τηλεφώνου γραπτό μήνυμα δήλωσης συμμετοχής (εφεξής «SMS»), στον ειδικό πενταψήφιο αριθμό 54020. Για το κάθε SMS που θα αποστέλλει, ο κάθε συμμετέχων θα χρεώνεται με ποσό 2,46 €, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Τα έσοδα από την κατά τα ανωτέρω αποστολή SMS θα αποδοθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού για την ευόδωση των σκοπών του. Στο ως άνω SMS, ο συμμετέχων θα πρέπει να αναγράφει «ΔΙΟΣ» και το ονοματεπώνυμό του. Εγκύρως αποστέλλουν SMS μόνο οι εντός Ελλάδος κύριοι κινητού τηλεφώνου (της κάρτας SIM), με δυνατότητα αποστολής και λήψης γραπτών μηνυμάτων (SMS) άλλως οι, εντός Ελλάδας, κάτοχοι ή έχοντες τη νόμιμη έγκριση ή εξουσιοδότηση του κυρίου του κινητού (της κάρτας SIM), απ’ όπου αποστέλλουν το μήνυμα, προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν για τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό. Η Διοργανώτρια Εταιρεία και το φιλανθρωπικό Σωματείο ευλόγως θεωρούν ότι αυτός που συμμετέχει στο Διαγωνισμό με την αποστολή SMS είναι ο κάτοχος ή έχει τη νόμιμη έγκριση ή εξουσιοδότηση να αποστείλει το σχετικό SMS από τον κάτοχο της κάρτας SIM, που αντιστοιχεί στον αριθμό κλήσης του κινητού, με το οποίο έλαβε μέρος στο Διαγωνισμό. Προς επιβεβαίωση λήψης του μηνύματος, ο συμμετέχων θα λαμβάνει ως απάντηση ένα τυποποιημένο μήνυμα, το οποίο θα αναγράφει: «Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας». Κάθε συμμετέχων μπορεί να αποστείλει εγκύρως περισσότερα από ένα SMS.
6. Κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, όλες οι έγκυρες δηλώσεις συμμετοχής, ήτοι όλα τα εγκύρως σταλθέντα SMS, θα συγκεντρώνονται από το φιλανθρωπικό Σωματείο και θα λαμβάνουν αύξοντα αριθμό, κατά τη σειρά αποστολής του κάθε SMS. Μετά τη λήξη του Διαγωνισμού, το Συνεργαζόμενο Σωματείο θα διαβιβάσει στη Διοργανώτρια Εταιρεία κατάλογο που θα περιλαμβάνει τους αύξοντες αριθμούς, τους αριθμούς τηλεφώνου και τα ονοματεπώνυμα των συμμετεχόντων.
7. Στις 23/11/2015, στην έδρα της Διοργανώτριας Εταιρείας θα διεξαχθεί κλήρωση παρουσία της Συμβολαιογράφου Κατερίνης Νατσιοπούλου Άννα. ή της νόμιμης αναπληρώτριας αυτής, μεταξύ των κατ’ αύξοντα αριθμό συμμετοχών, προκειμένου να αναδειχθεί ένας (1) τυχερός νικητής και δύο (2) επιλαχόντες.
8. Ο νικητής οφείλει εντός δέκα (10) ημερών από τη από τη σχετική γνωστοποίησή/κλήση του από τη Διοργανώτρια Εταιρεία να μεταβεί στον τόπο που θα του έχει υποδείξει η Διοργανώτρια Εταιρεία και να υπογράψει σχετική δήλωση αποδοχής του Δώρου, προσκομίζοντας και την αστυνομική του ταυτότητα, το δίπλωμα οδήγησης και την κάρτα SIM που αντιστοιχεί στον αριθμό κινητού με τον οποίο συμμετείχε και, στην περίπτωση που ο Νικητής έχει χρησιμοποιήσει για τη συμμετοχή του στην Προωθητική Ενέργεια εταιρικό κινητό και την προβλεπόμενη έγγραφη εξουσιοδότηση του νομίμου εκπροσώπου της εταιρείας – κυρίου του εν λόγω τηλεφώνου (κάρτας SIM). Η Διοργανώτρια Εταιρεία θα προβεί στην παράδοση του δώρου, εφόσον πληρούνται οι παρόντες Όροι.
9. Σε περίπτωση μη ανταπόκρισης ή μη έγκαιρης παραλαβής του δώρου από τον Νικητή ή σε περίπτωση παραβίασης των Όρων συμμετοχής στον Διαγωνισμό από τον Νικητή, αυτός εκπίπτει από τη θέση του Νικητή και από το δικαίωμά του στο δώρο, ενώ στη θέση του οριστικού Νικητή υπεισέρχεται ο πρώτος Επιλαχών. Σε περίπτωση μη ανταπόκρισης ή μη έγκαιρης παραλαβής του Δώρου από τον πρώτο αντίστοιχο Επιλαχόντα ή σε περίπτωση παραβίασης των Όρων συμμετοχής στον Διαγωνισμό από τον πρώτο Επιλαχόντα, αυτός εκπίπτει από τη θέση του οριστικού Νικητή και από το δικαίωμά του στο δώρο, ενώ στη θέση του οριστικού Νικητή υπεισέρχεται ο δεύτερος Επιλαχών. Σε περίπτωση μη ανταπόκρισης ή μη έγκαιρης παραλαβής του Δώρου από τον δεύτερο Επιλαχόντα ή σε περίπτωση παραβίασης των Όρων συμμετοχής στον Διαγωνισμό από τον δεύτερο Επιλαχόντα, αυτός εκπίπτει από τη θέση του οριστικού Νικητή και το δικαίωμά του στο δώρο και πλέον η Διοργανώτρια Εταιρεία αποκτά το δικαίωμα να προβεί είτε στην ακύρωση του Δώρου, είτε στη διάθεσή του με οποιαδήποτε διαδικασία ή και ελεύθερα, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Με την εκπνοή της παραπάνω προθεσμίας παραλαβής του Δώρου κάθε σχετική υποχρέωση ή ευθύνη της Διοργανώτριας Εταιρείας παύει να υφίσταται.
10. Το ονοματεπώνυμο του νικητή του Διαγωνισμού θα ανακοινωθεί με σχετική δημοσίευση στην εταιρική ιστοσελίδα www.dios.gr . Τα ονοματεπώνυμα των Επιλαχόντων δεν θα ανακοινώνονται κατ’ αρχήν, αλλά θα παραμένουν προσωρινά στη διάθεση της Διοργανώτριας Εταιρείας, αποκλειστικά και μόνο για την ασφάλεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού και μόνο για το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί για την ολοκλήρωση της διαδικασίας προσφοράς του Δώρου.
11. Ρητά διευκρινίζεται ότι η Διοργανώτρια Εταιρεία και το φιλανθρωπικό Σωματείο διατηρούν το δικαίωμα να ανακοινώνουν στους ιστοτόπους και στα ΜΜΕ που διαχειρίζονται, καθώς και σε όποιο άλλο ΜΜΕ επιθυμούν, καθώς και να προβαίνουν σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού με το Διαγωνισμό γεγονότος, όπως ενδεικτικά της παραλαβής του δώρου κ.τ.λ., κατά την κρίση τους. Σε κάθε περίπτωση η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα πρέπει να ενημερώνει προγενέστερα το Σωματείο για τη χρήση του σήματός του, να λαμβάνει την προγενέστερη έγκρισή του και να κάνει χρήση αυτού κατά τρόπο που να μην προσβάλει την φιλανθρωπική δραστηριότητα και την καταστατική του δράση.
12. Η υλοποίηση του Διαγωνισμού δεν απαιτεί τη δημιουργία αρχείων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ενώ τα όποια σχετικά στοιχεία τεθούν στη διάθεση της Διοργανώτριας Εταιρείας και του Συνεργαζόμενου Σωματείου θα καταστραφούν αμέσως μετά τη λήξη του Διαγωνισμού. Οι Συμμετέχοντες, με την παροχή των όποιων προσωπικών τους στοιχείων, συναινούν ανεπιφύλακτα όπως αυτά χρησιμοποιηθούν για τον Διαγωνισμό ή/και τις κληρώσεις από το φιλανθρωπικό Σωματείο και τη Διοργανώτρια Εταιρεία, δι’ αυτοματοποιημένων ή όχι μέσων, είτε από το φιλανθρωπικό Σωματείο ή τη Διοργανώτρια Εταιρεία είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου, που μπορεί να διορίσει το Σωματείο ή η Διοργανώτρια Εταιρεία κατ’ εντολή και για λογαριασμό τους, για τις ανάγκες και κατά το χρόνο διενέργειας και ολοκλήρωσης του Διαγωνισμού. Παράλληλα, η συμμετοχή στον Διαγωνισμό και η αποδοχή του δώρου από τον αντίστοιχο τελικό Νικητή αποτελεί και παροχή συναίνεσης και έγκρισης προς τη Διοργανώτρια Εταιρεία και το Σωματείο για χρήση των προσωπικών του στοιχείων προς τον σκοπό της δημοσιοποίησης του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του. Ειδικότερα, κάθε Νικητής με τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό αποδέχεται ρητώς ότι όπου και όταν απαιτηθεί θα συμμετέχει, χωρίς καμία οικονομική ή άλλου είδους απαίτηση στη διαφημιστική προβολή και δημοσιοποίηση με κάθε πρόσφορα μέσο κάθε γεγονότος σχετικού με τον Διαγωνισμό. Προς το σκοπό αυτό αυτομάτως με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό, αποδέχεται ρητά και συναινεί ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιηθεί το όνομα, επώνυμο και πατρώνυμό του ή/και η εικόνα του για διαφημιστικούς σκοπούς με οποιοδήποτε τρόπο διαφημίσεως, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μαζί του και χωρίς οικονομική ή άλλη απαίτηση από μέρους του.
13. Ο Νικητής δεν έχει δικαίωμα εξαγοράς του δώρου σε χρήματα.
14. Η Διοργανώτρια Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία, βλάβη ή απώλεια προκληθεί κατά τη χρήση του δώρου από τον Νικητή.
15. Το σύνολο των παρόντων Όρων Συμμετοχής βρίσκεται και αναρτημένο στον ιστότοπο της Διοργανώτριας Εταιρείας www.dios.gr . Η Δήλωση Συμμετοχής στο Διαγωνισμό συνιστά αμάχητο τεκμήριο ότι ο Συμμετέχων γνωρίζει και αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους Όρους αυτούς.
16. Λαμβάνοντας μέρος στον παρόντα διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες θεωρείται ότι έχουν ανεπιφύλακτα αποδεχθεί και συμφωνήσει με τους δεσμευτικούς αυτούς όρους, κανόνες και προϋποθέσεις. Κάθε επιπλέον ανακοίνωση με οδηγίες για την συμμετοχή, η οποία θα αναρτηθεί από τη Διοργανώτρια Εταιρεία στον παραπάνω ιστότοπό της, αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα αυτών των όρων.
17. Ο Σύλλογος δεν μετέχει στην διοργάνωση και διενέργεια του διαγωνισμού και δεν φέρει καμία ευθύνη παράδοσης του δώρου στον Νικητή.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Font Resize