Σε μια πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή συσκευασίας, η διαμόρφωση, η εμφιάλωση, ο πωματισμός και η ετικετοποίηση των φιαλών ολοκληρώνεται μέσα στον ίδιο χώρο, διασφαλίζοντας συνθήκες απόλυτης υγιεινής, ενώ μέσα σε ελάχιστο χρόνο τη δυνατότητα άμεσης αποστολής του προϊόντος μέσω του δικτύου διανομής. Τα υπερσύγχρονα μηχανήματα των εγκαταστάσεων παρέχουν τη δυνατότητα εμφιάλωσης και συσκευασίας κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας και πιστότητας, με τη δυνατότητα ελέγχου και παρακολούθησης από το ανθρώπινο δυναμικό μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή σε όλα τα στάδια της συσκευασίας. Διαθέτοντας ένα πλήρως εξοπλισμένο μικροβιολογικό εργαστήριο στις εγκαταστάσεις του, διενεργούνται καθημερινοί ποιοτικοί έλεγχοι σε όλα τα στάδια παραγωγής, για να εξασφαλίσουν ένα ανταγωνιστικό προϊόν υψηλής ποιότητας για την ελληνική και διεθνή αγορά, με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο και πιστοποίηση ISO 22000.
Επιδεικνύοντας απόλυτη οικολογική ευαισθησία, για την εμφιάλωση του φυσικού μεταλλικού νερού ΔΙΟΣ χρησιμοποιούνται πλήρως ανακυκλώσιμες ΡΕΤ συσκευασίες με 40% λιγότερο πλαστικό, στις πιο φιλικές για το περιβάλλον φιάλες της αγοράς. Η συνεχής χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα Διαχείρισης Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης και η δημιουργία μονάδας Βιολογικού Καθαρισμού συνεισφέρουν στην εταιρική ευθύνη για το περιβάλλον, αφήνοντας ανεπηρέαστο το μοναδικής ομορφιάς τοπίο του Ολύμπου.
Κατασκευάζοντας το μοναδικό εργοστάσιο, στο οποίο το 90% των χώρων είναι προσβάσιμοι και κατάλληλοι για εργασία από άτομα με μειωμένη κινητικότητα, με τις απαραίτητες ράμπες σε όλους τους χώρους, καθώς και ειδικό χώρο υγιεινής, κι επενδύοντας στην τοπική κοινωνία, όσο αφορά τη στελέχωση σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και μέσω του ανταποδοτικού τέλους στο Δήμο, η εταιρία επεκτείνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της στον τελικό αποδέκτη, τον άνθρωπο.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς