ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 2

Από την έναρξη λειτουργίας του ΔΙΟΣ, η διαδικασία εμφιάλωσης ακολουθεί τις βέλτιστες τεχνικές, τις πλέον σύγχρονες και αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας-υγιεινής που εγγυώνται ένα νερό κορυφαίας ποιότητας. Έτσι, το ΔΙΟΣ φτάνει στο ποτήρι του καταναλωτή κρυστάλλινο, με ευχάριστη γεύση δίνοντας την ευκαιρία σε όλες τις ελληνικές οικογένειες να απολαύσουν την αγνότητα και φυσικότητα του Ολύμπου σε προσιτή τιμή.
Η ποιότητα και ασφάλεια του φυσικού μεταλλικού νερού ΔΙΟΣ αντανακλάται σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας με τις καθημερινές αναλύσεις, τις αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες και μέθοδο εμφιάλωσης και τις άριστες συνθήκες αποθήκευσης.
Το ΔΙΟΣ είναι ένα αναγνωρισμένο φυσικό μεταλλικό νερό το οποίο, πηγάζει από τον μυθικό Όλυμπο, από το πιο προστατευμένο βουνό της Ελλάδας!
Ο Όλυμπος είναι η πρώτη περιοχή για την οποία εφαρμόστηκε πριν από 50 χρόνια ειδικό καθεστώς προστασίας στην Ελλάδα με την ανακήρυξή του ως Εθνικού Δρυμού το 1938 και με στόχο τη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντός του.
Όμως η σημασία του Δρυμού έχει αναγνωριστεί όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο.
Το 1981, η UNESCO ανακήρυξε τον Όλυμπο «Διατηρητέο Οικοσύστημα της Παγκόσμιας Βιόσφαιρας»
Το ΔΙΟΣ είναι άριστο λόγω της «θεϊκής» καταγωγής του από τον Όλυμπο, το πιο προστατευμένο, καθαρό φυσικό περιβάλλον και προσφέρεται σε ανώτερη ποιότητα από την τιμή του.

Οι καθημερινές αναλύσεις σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια από εξειδικευμένο προσωπικό και οι αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες εμφιάλωσης, μέρος ενός ολοκληρωμένου συστήματος ποιότητας σύμφωνο με τα διεθνή πρότυπα, πιστοποιούν την υψηλή ποιότητα του ΔΙΟΣ. Συνεργασίες με ανεξάρτητα εξωτερικά εργαστήρια, σύμφωνα με τις προδιαγραφές ISO 9001 και ISO 22000 – HACCP, εξασφαλίζουν τα υψηλότερα standards ασφάλειας και ποιότητας.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς