ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί βασικό πυλώνα της φιλοσοφίας του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΔΙΟΣ με βασικό γνώμονα το τρίπτυχο «Κοινωνία – Άνθρωποι – Περιβάλλον». Στόχος μας είναι η συνεισφορά στην ανάπτυξη της κοινωνίας, η ευαισθητοποίηση των καταναλωτών και το κτίσιμο μιας αμοιβαίας εμπιστοσύνης με το κοινό μέσω ενεργειών που έχουν πρόθεση τη βελτίωση του ανθρώπου και του περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε στρατηγικό υποστηρικτή του προγράμματος «Όλοι μαζί μπορούμε» και όλων των δράσεων του για την προστασία του Περιβάλλοντος όπως δενδροφυτεύσεις, ποτίσματα και καθαρισμοί αλλά και δράσεων όπως ο «Αττικός Αγώνας Δρόμου» που έχει ως σκοπό την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Όμως ο οικολογικός χαρακτήρας της εταιρείας και οι δεσμεύσεις για μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματός της, αποτελούν μια πτυχή εφαρμογής της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, η οποία δεν περιορίζεται και οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει καλύπτουν πολλαπλά επίπεδα και τομείς.

Έτσι, η Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης για τον Καρκίνο «Στόχος-Πρόληψη», στην προσπάθειά της για ενημέρωση των γυναικών για τον καρκίνο του στήθους, βρήκε στο φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ ένα μεγάλο σύμμαχο. Στηρίζουμε το «Στόχο-Ποδηλατώντας» μια γιορτή με στατική ποδηλασία και μουσική στην πλατεία Συντάγματος και μεταφέρουμε το αισιόδοξο μήνυμα της πρόληψης.

Επίσης, η απασχόληση που προσφέρει στις τοπικές κοινωνίες καθώς και το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρίας, την κάνουν έναν πολύτιμο κρίκο στην οικονομική ζωή της Ελλάδας.

Ακόμα, ενδεικτικά η εταιρεία ενισχύει το έργο του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, του Συλλόγου Φίλων του Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας «Αυτισμός – Ελπίδα», του Συλλόγου Γονέων και Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ καθώς επίσης και του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο. Υποστηρίζει ΜΚΟ όπως τον «Στόχο-Πρόληψη», το «Χαμόγελο του Παιδιού», την «Κιβωτό του Κόσμου» οι οποίες επιτελούν σημαντικό έργο στην κοινωνία.

Επιπλέον, έχουν δοθεί δωρεά αναπηρικά αμαξίδια στο φορέα Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης και στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα και στηρίζει την φιλοξενία παιδιών άπορων οικογενειών σε παιδικές κατασκηνώσεις.

Τέλος, το εργοστάσιο του ΔΙΟΣ είναι διαθέσιμο για οργανωμένες εκπαιδευτικές επισκέψεις σχολείων, συλλόγων και καταναλωτών ώστε να έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν, να παρακολουθήσουν τη διαδικασία εμφιάλωσης και να γνωρίσουν μια από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς