+30 23510 53111

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ

Home / ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ
Μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχουν γίνει στον τομέα του εμφιαλωμένου νερού, οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του εμφιαλωμένου νερού ΔΙΟΣ, εγκαινιάστηκαν στην Καρίτσα Πιερίας, ξεπερνώντας τα εμπόδια της δυσμενούς ελληνικής πραγματικότητας και ταυτόχρονα ενισχύοντας δυναμικά τόσο την εγχώρια παραγωγή, όσο και την ευρύτερη τοπική κοινωνία.
Στην τελετή εγκαινίων, ο Διευθυντής Δημήτρης Μεντεκίδης υποδέχθηκε πλήθος προσωπικοτήτων από τον πολιτικό κι επιχειρηματικό χώρο. Ανάμεσά τους, ο τέως Υπουργός Υγείας και βουλευτής Πιερίας κ. Γεώργιος Κωνσταντόπουλος, η Γεν. Γραμματέας Ισότητας κα. Ζέτα Μακρή και ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου κ. Γεώργιος Παπαθανασίου, ενώ οι κ.κ. Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας Γεώργιος Δακής και Περιφερειάρχης ALPHABANK Βορ. Ελλάδας Ιωάννης Μιχαηλίδης με τις ομιλίες τους επαίνεσαν τη νέα αυτή προσπάθεια της Σ.ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ ΑΕ.
Στη διάρκεια των εγκαινίων, τέθηκε σε δοκιμαστική λειτουργία η υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής, κερδίζοντας τις εντυπώσεις όλων των παρευρισκομένων, ενώ την κορδέλα έκοψε η… νέα γενιά, τα εγγόνια του ιδρυτή Σάββα Μεντεκίδη, ως ένα συμβολικό κι ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον του τόπου.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Font Resize