+30 23510 53111

43ο Φεστιβάλ Ολύμπου

Home / 43ο Φεστιβάλ Ολύμπου
43ο Φεστιβάλ Ολύμπου
Διανύοντας την πέμπτη δεκαετία του, ο ιστορικός θεσμός του Φεστιβάλ Ολύμπου ολοκληρώθηκε φέτος, δίνοντας το έντονο στίγμα του στα πολιτιστικά δρώμενα της Βόρειας Ελλάδας. Στους πρόποδες του Ολύμπου, στην ιστορική πόλη του Δίου, την ιερή πόλη των αρχαίων Μακεδόνων, ένας θεσμός παρόμοιος με τους αρχαίους αγώνες «Τα Ολύμπια Εν Δίω» βρίσκει συνέχεια στο χρόνο με το Φεστιβάλ Ολύμπου.
Δεκάδες πολιτιστικές εκδηλώσεις με πανελλήνια και διεθνή απήχηση, θεατρικές παραστάσεις, μοναδικές συναυλίες, σπάνιες εικαστικές εκθέσεις, κινηματογραφικές προβολές, αρχαιολογικές ομιλίες και μια σειρά άλλων εκδηλώσεων ανώτερης ποιοτικής αξίας και αισθητικής, προσέφεραν στους επισκέπτες μοναδικές εμπειρίες σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Με τιμώμενες χώρες αυτές του «Αλπικού τριγώνου» (Αυστρία, Γερμανία κι Ελβετία), έναν θεσμό προς τιμήν της ελληνικής φιλοξενίας, την τελετή έναρξης του φεστιβάλ χαιρέτησε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, τονίζοντας τη μεγάλη συμβολή του έργου στην περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού και πολιτισμού. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΙΟΣ για ακόμη μια χρονιά στήριξε το κορυφαίο αυτό πολιτιστικό γεγονός της Πιερίας ως Μεγάλος Χορηγός του 43ου Φεστιβάλ Ολύμπου.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Font Resize