+30 23510 53111

Δωρεά ειδών ιματισμού στο Ιπποκράτειο Γ.Ν.Θ.

Home / Δωρεά ειδών ιματισμού στο Ιπποκράτειο Γ.Ν.Θ.

Σε μια δύσκολη περίοδο τόσο για τη χώρα, όσο και για τη δημόσια οικονομία, η Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε. συνεχίζει να υποστηρίζει ενεργά και συστηματικά ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, θεωρώντας εξίσου σημαντική την κάλυψη κάποιων διαφορετικών αναγκών, πέρα από τις «βασικές», όπου αυτές εμφανίζονται, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Επιλέγοντας να συμβάλλουμε στον ευαίσθητο και πολλαπλά δοκιμαζόμενο χώρο της Δημόσιας Υγείας, οργανώσαμε τη δωρεάν διάθεση, μεταφορά και παράδοση εξοπλισμού λευκών ειδών νοσοκομείου (σεντόνια, υποσέντονα και μαξιλαροθήκες κλίνης ασθενών) στο Ιπποκράτειο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής τη σύζυγο του ιδρυτή κ. Σάββα Μεντεκίδη, προκειμένου να βοηθήσουμε στην κάλυψη μιας από τις ολοένα αυξανόμενες βασικές ανάγκες του ιδρύματος σε είδη ιματισμού.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς το προσωπικό του Ιπποκράτειου Γ.Ν.Θ. για την πολύτιμη βοήθειά του στην διεκπεραίωση μιας τόσο σημαντικής για εμάς αποστολής κι είμαστε σίγουροι ότι αυτή η αυθόρμητη πρωτοβουλία μας θα βρει κι άλλους μιμητές.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Font Resize