+30 23510 53111

Με το «Χαμόγελο» του… νικητή!

Home / Με το «Χαμόγελο» του… νικητή!
Η πρωτοβουλία της Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε. για τη δημιουργία μιας φιλανθρωπικής προωθητικής ενέργειας για την ενίσχυση του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προβλήθηκε μέσα από τις συσκευασίες του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΔΙΟΣ για πέντε ολόκληρους μήνες, καταφέρνοντας να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το καταναλωτικό κοινό σχετικά με τη δράση του Συλλόγου, αλλά και να χαρίσει χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, διαθέτοντας εξ ολοκλήρου τα έσοδα από τα ειδικά SMS για την υποστήριξη των δράσεων του Συλλόγου που υλοποιεί πανελλαδικά!

Με το τέλος αυτής της μαραθώνιας προσπάθειας, έφτασε η ώρα για ακόμα ένα χαμόγελο – αυτό του νικητή του διαγωνισμού μας «Πίνω νερό, χαρίζω χαμόγελα», ο οποίος μετά από ηλεκτρονική κλήρωση κέρδισε ένα ΙΧ αυτοκίνητο Smart Fortwo! Η τύχη χαμογέλασε στον Απόστολο Κέππα, ο οποίος παρευρέθηκε στην έδρα της εταιρίας, στο εργοστάσιο εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΔΙΟΣ στην Καρίτσα Πιερίας, για να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της μονάδας και να παραλάβει το δώρο του, παρουσία του Πρόεδρου του «Χαμόγελου του Παιδιού» κυρίου Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου.

Η Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε. θα συνεχίσει να διατηρεί την ανθρωποκεντρική σχέση ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο υποστηρίζοντας ενεργά άτομα με ειδικές ανάγκες κι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες με υπευθυνότητα κι ευαισθησία, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της τόσο για το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο όσο και για τον μικρό «θεό» που κρύβει μέσα του κάθε άνθρωπος!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Font Resize