+30 23510 53111

9ος Διεθνής Μαραθώνιος – Απολογισμός

Home / 9ος Διεθνής Μαραθώνιος – Απολογισμός
Με την εορταστική εκδήλωση προς τιμήν των φορέων και των ανθρώπων που συνέβαλαν καθοριστικά στην πρωτοφανή επιτυχία της φετινής διοργάνωσης, έπεσε και τυπικά η αυλαία του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».15.000 δρομείς όλων των κοινωνικών στρωμάτων και ηλικιών από 53 χώρες, πάνω από 1.800 εθελοντές και 92 φορείς στήριξης συμμετείχαν σε μια μεγαλειώδη διοργάνωση που προάγει όχι μόνο τον αθλητικό, αλλά και τον εθελοντισμό και τον τουρισμό, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.
Η Οργανωτική Επιτροπή τίμησε όλους τους Συντελεστές, Θεσμικούς Φορείς Υποστήριξης, Χορηγούς, Επίσημους Υποστηρικτές και Προμηθευτές, Χορηγούς Επικοινωνίας, εκπροσώπους Δημοτικών Φορέων κι Εθελοντικούς Φορείς, απονέμοντας αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα και τιμητικές διακρίσεις σε μια συγκινητική τελετή, ενώ ξεχωριστά τιμήθηκαν ο γηραιότερος εθελοντής της διοργάνωσης, το ιατρικό επιτελείο και οι συνεργαζόμενοι Φορείς Κοινωνικής Προσφοράς για το αξιέπαινο κοινωνικό έργο που επιτέλεσαν.
Η Σ. Μεντεκίδης Α.Ε. ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν σε αυτή την άψογη διοργάνωση και τους εθελοντές της DIOS Running Team που έτρεξαν με κέφι και χαμόγελο για το Κέντρο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου Αθλητισμού «ΚΑΠΠΑ 2000». Αφιερώνουμε αυτό το μετάλλιο και τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε σε αυτή τη μεγάλη γιορτή σε όλους εσάς που συμμετείχατε, βοηθήσατε, παρακολουθήσατε και συμπαρασταθήκατε στην προσπάθειά μας να αναδείξουμε αυτό το ιστορικό γεγονός με κάθε τρόπο και… Δίψα για Ζωή!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 18 Οκτωβρίου, όταν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΙΟΣ θα δώσει για μια ακόμα φορά το παρόν του στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο, που υπόσχεται νέες συγκινήσεις…
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Font Resize