+30 23510 53111

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΙΟΣ είναι η φυσική δύναμη του FIRST LEGO League Greece 2018!

Home / Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΙΟΣ είναι η φυσική δύναμη του FIRST LEGO League Greece 2018!

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΙΟΣ, Master Χορηγός του FIRST® LEGO® LEAGUE GREECE, του μεγαλύτερου πανελλήνιου διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας, με φετινό τίτλο «HYDRODYNAMICS» μετέφερε σε όλους τους συμμετέχοντες το μήνυμα «ΔΙΟΣ. I AM YOUR NATURAL POWER» φροντίζοντας τη σωστή ενυδάτωση σε περισσότερα από 1.000 παιδιά ηλικίας 9 έως 16 ετών, 250 εθελοντές και 10.000 επισκέπτες.

Τα παιδιά λειτουργώντας ως μικροί μηχανικοί και επιστήμονες έπρεπε να λύσουν προβλήματα και να σκεφτούν ιδέες σχετικά με τις χρήσεις του νερού, πώς μπορούμε να το κινήσουμε και ποια τα οφέλη μας από αυτό.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Διός, απαραίτητο για την ορθή πνευματική λειτουργία, στήριξε όλους τους συμμετέχοντες ώστε να γνωρίσουν καινοτόμες τεχνολογίες και νέες μορφές εκπαιδευτικής διαπαιδαγώγησης και να αγγίξουν το φανταστικό μέλλον που ανήκει στα παιδιά.

Η έναρξη του φετινού διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο του 2018 με προκριματικούς σε Αθήνα, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Κρήτη & Ξάνθη και ο μεγάλος τελικός έγινε 4 Μαρτίου του 2018 στη Θεσσαλονίκη.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Font Resize