+30 23510 53111

Συμμετέχουμε στην 11η HORECA!

Home / Συμμετέχουμε στην 11η HORECA!

Με πάνω από 20 χρόνια παρουσίας στον τομέα της εμφιάλωσης, η εταιρία Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε. συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη πορεία της στον χώρο της εγχώριας παραγωγής, τόσο με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΣΕΛΙ να έχει αναγνωριστεί διεθνώς για την υψηλή ποιότητα και ωφελιμότητά του ως το μοναδικό που προέρχεται από πηγή φυσικής ροής μεταλλικού νερού, αλλά και με την εμπορική επιτυχία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΔΙΟΣ, που κατόρθωσε να εδραιωθεί τόσο στην ελληνική, όσο και στις διεθνείς αγορές ως ένα από τα κορυφαία και πλέον ανταγωνιστικά προϊόντα.

Διατηρώντας ως κύριο μέλημά μας την παροχή ασφαλών, ποιοτικών κι ανταγωνιστικών προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό και συνεχίζοντας να επενδύουμε έμπρακτα και δυναμικά με βασικό άξονα τον άνθρωπο, είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε τις προτάσεις μας και να ανταλλάξουμε απόψεις στην 11η διεθνή έκθεση HORECA, τη μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση στην Ελλάδα στον τομέα της φιλοξενίας και της μαζικής εστίασης, με τεράστια ελκτική δύναμη και μεγάλο αριθμό επαγγελματιών επισκεπτών από ολόκληρο τον κόσμο, στην οποία συμμετέχουμε.

Για άλλη μια χρονιά, δίνουμε το παρών μας στο μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της χώρας, μαζί με περισσότερους από 550 εκθέτες από επιχειρήσεις του ξενοδοχειακού και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου και ένα οργανωμένο πρόγραμμα φιλοξενίας επιλεγμένων ξένων επιχειρηματιών  από τις Βαλκανικές χώρε, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, σε μια ζωντανή έκθεση με έντονο παλμό, μια πλατφόρμα καινοτομιών και εξελίξεων, που στοχεύει συγχρόνως στην κατάρτιση, την εξειδίκευση και την αέναη εκπαίδευση κάθε επαγγελματία επισκέπτη της, μέσα από στοχευμένες εκδηλώσεις για κάθε κατηγορία επισκεπτών.

Περιμένουμε φίλους και συνεργάτες στη μεγάλη ετήσια γιορτή για όλους τους ανθρώπους του Τουρισμού, της Γαστρονομίας και της Καφεστίασης, που την υποδέχονται κάθε xρόνο με τον ίδιο, αμείωτο ενθουσιασμό!

12-15 Φεβρουαρίου 2016

Metropolitan Expo

Αίθουσα 1 –  Περίπτερο Β06

Εκθεσιακό κέντρο Αθηνών, δίπλα στον Διεθνή Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Font Resize