Με αφορμή την επικαιρότητα και τις εξελίξεις αναφορικά με το θέμα του COVID-19, άμεση προτεραιότητα μας θα πρέπει να είναι η προστασία όλων μας αλλά και των επαφών μας. Θα πρέπει ο καθένας από εμάς να τηρεί αυστηρά τους κανόνες υγιεινής καθώς και τα προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς του ιού.
– Τακτικό και επιμελές πλύσιμο των χεριών με υγρό σαπούνι και νερό, για τουλάχιστον 20’’,πριν τη λήψη τροφής και μετά την επίσκεψη στην τουαλέτα, και προσεκτικό στέγνωμα χεριών με χάρτινες χειροπετσέτες μιας χρήσης και απόρριψή τους στους κάδους απορριμμάτων.
– Εναλλακτικά του πλυσίματος χεριών, μπορεί να εφαρμοστεί καλό τρίψιμο των χεριών με αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα ή χαρτομάντιλα με αλκοόλη.
– Αποφυγή επαφής χεριών με τα μάτια, τη μύτη και το στόμα για τη μείωση του κινδύνου μόλυνσης.
– Σε βήχα ή φτέρνισμα, κάλυψη της μύτης και του στόματος με το μανίκι στο ύψος του αγκώνα ή με χαρτομάντιλο, απόρριψη του χρησιμοποιημένου χαρτομάντηλου στους κάδους απορριμμάτων και επιμελές πλύσιμο των χεριών.
– Συχνός Αερισμός χώρων, συνιστάται ανά μία ώρα δεκάλεπτος αερισμός
– Αποφυγή συνωστισμού
– Αποφυγή κοινής χρήσης των μολυβιών, των στυλό, των μαρκαδόρων και άλλων προσωπικών αντικειμένων.
– Προσοχή με την χρήση αντικειμένων όπως κέρματα, χαρτονομίσματα, τηλεφωνικές συσκευές
– Παραμονή κατ’οίκον και αποχή από την εργασία εάν υπάρξουν συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού. Απευθυνόμαστε άμεσα στον γιατρό και ακολουθούμε τις συστάσεις.
– Οι πόρτες των γραφείων μπορούν να παραμένουν ανοικτές προς αποφυγή συχνής επαφής με το χερούλι
– Προληπτικά μέτρα υγιεινής πρέπει να εφαρμόζονται σε όλους τους όσους εισέρχονται στις εγκαταστάσεις σας.

Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνουμε ψύχραιμοι αλλά και να λειτουργήσουμε υπεύθυνα τηρώντας τα μέτρα προστασίας ώστε να προστατέψουμε την υγεία των οικείων μας αλλά και όλων των συνανθρώπων μας.

1. covid
2.covid
3.covid
4.covid
5.covid
6.covid
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Dios Water