+30 23510 53111

Νικητής διαγωνισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Home / Νικητής διαγωνισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Μια μαραθώνια προσπάθεια έφτασε στο τέλος της… Η πρωτοβουλία της Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε. για τη δημιουργία μιας φιλανθρωπικής προωθητικής ενέργειας για την ενίσχυση του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προβλήθηκε μέσα από τις συσκευασίες του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΔΙΟΣ για τρεισήμισι ολόκληρους μήνες, με σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το καταναλωτικό κοινό σχετικά με τη δράση του Συλλόγου, αλλά και να χαρίσει… χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη!

Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης που διεξήχθη σήμερα, 23/11/2015, στα γραφεία της εταιρείας, παρουσία της συμβολαιογράφου Κατερίνης Άννας Αριστείδη Νατσιοπούλου, αναδείχθηκε ένας τυχερός νικητής, ο αριθμός 8010, ο οποίος αντιστοιχεί στο όνομα Απόστολος Κέππας και δύο επιλαχόντες, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στη διάθεση της εταιρείας,σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, όπως τα παραπάνω προκύπτουν από την υπ’ αριθμ. 306/23-11-2015 πράξη παράστασης σε κλήρωση της παραπάνω συμβολαιογράφου.

Η Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε. ευχαριστεί θερμά όλους τους καταναλωτές που συμμετείχαν στο Διαγωνισμό, βοηθώντας έμπρακτα «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ώστε να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί και κάθε οικογένεια σε ανάγκη. Τα έσοδα από τα SMS συμμετοχής στο Διαγωνισμό θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την υποστήριξη των δράσεων που υλοποιεί πανελλαδικά.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Font Resize