+30 23510 53111

Διαγωνισμός Ρομποτικής FIRST LEGO League Greece

Home / Διαγωνισμός Ρομποτικής FIRST LEGO League Greece

Η eduACT – Δράση για την Εκπαίδευση είναι ένα Φιλεκπαιδευτικό Μη κερδοσκοπικό Αγαθοεργό Σωματείο που στηρίζεται στην εθελοντική δράση νέων επιχειρηματιών, επιστημόνων, ειδικών στον τομέα της πληροφορικής, καθώς και εκπαιδευτικών, με στόχο τη διάδοση της καινοτομίας και του δημιουργικού πνεύματος.

Η eduACT είναι ο μοναδικός κι επίσημος διοργανωτής σε Ελλάδα και Κύπρο του παγκόσμιου  διαγωνισμού εκπαιδευτικής  ρομποτικής, έρευνας και καινοτομίας  FIRST® LEGO® League, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου παιδείας, έρευνας και θρησκευμάτων και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 9 – 16 ετών. Επιπλέον, φέτος είναι η πιλοτική χρονιά και για το διαγωνισμό Jr. FIRST® LEGO® League για ηλικίες 5 – 9 ετών.

Οι διαγωνισμοί έχουν σκοπό να ενθουσιάσουν τα παιδιά  με την επιστήμη και την τεχνολογία, διδάσκοντάς τους παράλληλα πολύτιμες δεξιότητες για τη ζωή, βασιζόμενοι σε ιδανικά και αξίες, όπως η ομαδική δουλειά, η συνεργατικότητα, η ευγενής άμιλλα και ο αξιοπρεπής επαγγελματισμός.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΙΟΣ στηρίζει την eduACT ως Χορηγός Μηνύματος Δράσης και σας προσκαλεί στη Θεσσαλονίκη, στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ στις 5 και 6 Μαρτίου, για να παρακολουθήσετε από κοντά τον μεγάλο τελικό του 3ου διαγωνισμού FIRST® LEGO® League Greece και να ζήσετε ένα συναρπαστικό διήμερο γεμάτο καινοτόμες ιδέες, παιχνίδι και ρομποτική!

“Individually we are one drop, together we are an ocean”

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Font Resize